Buitenwerk voor bedrijven

VaasVisie

Alles wat leeft verdient ruimte. Ook voor de werkende mens is dit van wezenlijk belang. Een stukje stadsnatuur biedt die ruimte om even op adem te komen en uitgerust aan de volgende werkronde te beginnen. Een tuin om even in te lopen om je gedachten wat te ordenen, om aangenaam te pauzeren, om wellicht een korte werkbespreking te houden. Een fraaie tuininrichting is in harmonie met de werkplek binnen, en draagt bovendien bij aan de uitstraling van de locatie. Buitenwerk kan u ondersteunen om die plek te creƫren. Zo vormt een investering in de groene buitenruimte een substantiƫle bijdrage aan het werkplezier en het resultaat van de hele onderneming.
Buitenwerk helpt u hier graag bij.

Werkwijze

U hebt een buitenruimte en wilt die laten inrichten. In een kennismakingsgesprek inventariseren we wensen en behoeften. Vervolgens besluiten we of we met elkaar in zee gaan. Wij vertalen uw wensen in een verrassend en levendig tuinontwerp. Buitenwerk kiest voor een milieubewuste en maatschappelijk verantwoorde werkwijze en materiaalgebruik. We kijken hierbij wat we kunnen behouden of hergebruiken. Het plan is een visualisatie van wat straks werkelijkheid wordt. Onderdeel van het plan zijn een duidelijke werkomschrijving en een heldere begroting. Buitenwerk werkt met een getekende plannings- en afsprakenlijst. In de uitvoeringsfase is er tussentijdse afstemming of alles naar wens verloopt. Na alle gedane arbeid is er de (feestelijke) oplevering. De tuin is op dat moment af voor Buitenwerk.
Voor onderhoud kan Buitenwerk u ook van dienst zijn, zodat verzorging en ontwikkeling ook op lange termijn gewaarborgd zijn. Na het opstellen van een onderhoudsplan is dit geregeld.
Wij van Buitenwerk wensen u veel genieten.

Wat maakt Buitenwerk uniek

∞  Ruimte voor al wat leeft
∞  Uniek product waar u jarenlang plezier van hebt
∞  Toegevoegde waarde aan locatie/werkomgeving
∞  Duurzame tuinen, daarom geen milieubelastende materialen
∞  Betrokkenheid van de opdrachtgever bij tuinplanontwikkeling
∞  Vertalen van wensen naar zichtbare tevredenheid
∞  Hergebruik van aanwezige materialen en planten
∞  Doordacht omgaan met te verwijderen materiaal en planten
∞  Onderhoudscontract op maat


naar boven

  • Buitenwerk voor particulieren

  • Buitenwerk, de mens
  • Buitenwerk   Geerle Wijma   Groningen   tel. 06 - 10882349