Buitenwerk feedback

Opdracht: "Zo binnen, zo buiten"


Onder deze titel hebben wij Geerle Wijma van het bedrijf Buitenwerk de opdracht gegeven onze rechttoe rechtaan tuin rondom ons bedrijf invulling te gaan geven.
De opdracht was om in de tuin een vergelijkbare sfeer te creëren als dat er door ons ook binnen is neergezet. Hieraan hebben we toegevoegd dat we graag een mediterane sfeer willen.

Geerle Wijma Met deze informatie is Geerle aan het tekenen gegaan en heeft ons met de presentatie van de tekening terugkoppeling gegeven hoe de daadwerkelijke invulling van de tuin zou worden in kleur, geur, vorm en tijd.
Zowel de tekening waarin de indeling van de tuin is vormgegeven als het toelichtende verhaal hoe de werkelijkheid gaat worden maakte ons erg enthousiast en gaf ons het vertrouwen dat de invulling van onze tuin bij Buitenwerk in goede handen was.

De hele gedaanteverandering van de tuin, de werkwijze van Geerle en natuurlijk het uiteindelijke resultaat is ontzettend de moeite waard geweest. We hebben een pracht van een buitenruimte, waar we heerlijk kunnen pauzeren en genieten van de indeling, kleur en geur.
Inmiddels hebben we ook het noodzakelijk onderhoud aan Geerle kunnen toevertrouwen, zodat we blijvend en zorgeloos van onze prachttuin kunnen genieten.

Conny Eldering van 'Het Ondernemershûs'
naar boven

  • Het grote beleven

  • Buitenwerk   Geerle Wijma   Haren   tel. 06 - 10882349